نتیجه اعتراض به رای چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۹ #57734992

با عرض سلام و خسته نباشید محضر وکلا
بنده شکایتی از دادسرا کرده بودم به جرم ممعانت مزاحمت که پرونده در دادگاه کیفری ۲ قرار منع تعقیب به ناحقی خورد با اعتراض به تجدید نظر رای داده میخاستم راهنمایی کنین نتیجه این چیه و در ضمن از طریق دادگاه حقوقی هم شکایت الزام سند داریم. حالا خلاصه وار مینویسم رای رو این دادگاه با مداقه در مجموع اوراق و محتویات پرونده و اظهارات شاکی خصوصی در مرحله دادسرا و جلسه رسیدگی دادگاه محترم بدوی موضوع شکایت شاکی را منطبق با عنوان ایجاد مزاحمت نسبت به تصرفات مالکانه شاکی از طریق ممانعت از سکونت و تعویض قفل تشخیص و قابل رسیدگی میداند و نظر به اینکه با توجه به مجموع اوراق و محتویات پرونده تجدید نظر خواه و خوانده شاکی و متشکی عنه مالک مشاعی موضوع شکایت میباشند و نظر بر لایحه ارسالی متهم پیوست پرونده و ضرورت و تحقیق محلی از شهود و تشکیل جلسه دادرسی و بررسی و ارزیابی ادله و مدارک و مدافعات متهم دادنامه در خور نقض است دادگاه با وارد دانستن به ماده ۴۵۰ پرونده را جهت ادامه رسیدگی به دادگاه بدوی قرار منقوض عودت داده میشود رای صادع مطابق ماده ۴۴۳ قانون و مرقوم قطعی است

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بنا بفرمایش شما بزرگوار ، اعتراض شما وارد و رای صادره نقض گردیده است .

با سلام
مرجع تجدیدنظر اعتراض شما وارد دانسته و رای دادگاه را نقض و دستور رسیدگی مجدد داده است. منتظر ابلاغ دادگاه باشید...