حکم تخریب عمدی خودرو و گوشی چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴,۹۶۶ #57713930

با سلام
شخصی اقدام به تخریب خودرویم(تمام شیشه ها و قسمتی کمی از بدنه) کرده و گوشی ام را از جیبم برداشته و نابود کرده
حکمش چیست؟ و چگونه میتوانم ضمن محکوم کردنش خسارتم را بگیرم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ضمن ارائه ی شکایتی در خصوص تحریب اموال شخصی میتوانید خسارت خود را دریافت نمایید.

سلام
شکایت تخریب عمدی در دادسرای محل وقوع جرم بکنید و در دادگاه خسارات وارده را مطالبه کنید.

ابتدا تامین دلیل نمایید و میتوانید شکایت تخریب عمدی اموال را انجام دهید حکم ایشان پرداخت خسارت و حبس است .

سلام ابتدا موضوع را تامین دلیل کرده و به استناد سایر مدارک تقاضای محکومیت ایشان به مجازات مربوطه و پرداخت خسارات وارده نمایید

مرتکب جرم تخریب عمدی مال منقول شده وحبس تعزیری تا ۳ سال دارد