چگونه سن واقعی را ثابت کنم وقتی والدینم فوت نموده اند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۱ #57620708

با سلام درود
بنده متولد ۱۳۵۴ در شناسنامه میباشم ولی سالها پیش پدر و مادرم که سالهاست در قید حیات نیستن بچه ای در سن من داشته اند که فوت شده بود و شناسنامه برادرم را بمن داده اند و بنده که در سال۱۳۶۳ به دنیا امده بودم تا چند سال پیش اطلاع نداشته و اگر هم شنیده بودم برایم مهم نبود ولی در حال حاصز میخاهم پیگیری کنم و سن واقعی خود را که متولد ۱۳۶۳ میباشم را از دادگاه تقاضا کنم لطفا راهنمایی فرمایید و این چند سوال را پاسخ دهید ممنون هستم
۱- دادخواست خواهان بنده و خوانده ایا ثبت احوال میباشد و کدام شعبه و یا چه کسی
۲- به چه ماده قانونی میتوان اشاره نمود که موفقعیت بهتری داشت
۳- چگونه ثابت کنم وقتی والدینم فوت نموده اند
۴-ایا برای تفاوت سن ۹سال امکان تایید دادگاه هست
و د ر اخر ایا دادخواست به دادگاه ارائه نمایم یا ثبت احوال و کمیسیون که از سال ۹۸ دی ماه درخواست نموده ام لیکن سامانه ثبت احوال تحت بررسی قرار داده و پاسخ نداد است
با تشکر فراوان خواهشمندم راهنمایی بفرمایید یه دنیا تشکر

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید

دادخواست خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید به شهادت شهود استناد نمایید

با سلام، پرونده شما برای اظهار نظر قطعی نیاز به بررسی دارد

بنام خدا،اظهارنظر نیاز به بررسی بیشتر دارد.

پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت بهره ببرید.

با سلام
امکان طرح دعوی برای هرکسی که خود را صاحب حقی میداند، وجود دارد.اما اینکه نتیجه مطلوب حاصل میشود یا خیر،بستگی به دلایل و نوع ارایه آن دارد.
پیشنهاد میکنم برای اخذ مشاوره کاربردی و کامل و نیز دریافت راهنمایی جهت تنظیم دادخواست، به یک همکار وکیل حضورا مراجعه فرمایید.عاقبت بخیر باشید.

بتشهادت شهود وتنظیم دادخواست شانس خودراامتحان کنید