امکان اضافه کردن شاکی به پرونده قذف، توهین و تهدید

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۲ #57609035

سلام خسته نباشید، من شکایت توهین و تهدید و قذف کردم، حالا می‌خوام چون نسبت به مادر و پدر و خواهرم قذف شده اون‌ها رو هم به شکات اضافه کنم. باید چکار کنم؟ جداگانه باید شکایت کنن یا می‌تونم به پرونده خودم اضافه‌شون کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پرسشگر محترم شما فقط میتوانید بابت توهین از جانب خود شکایت کنید
خواهر یا مادر یا پدر شما می بایست بطور جداگانه با اشاره به الفاظ مورد خطاب به آنها طرح شکایت کنند و ادله و مستندات خودرا به محکمه ارایه نمایند

باسلام شکواییه جدا تقدیم نمایید .

با سلام
اشخاص دیگر بایستی جداگانه شکایت مطرح نمایند.

با سلام
خودشان شکایت نمایند .

سلام در قانون آیین دادرسی کیفری ورود ثالث به جز برای ضرر و زیان ناشی از جرم و ابزار و ادوات جرم پیش بینی نشده است و بهتر است جداگانه شکایت کرده و تقاض رسیدگی توامان بدهید