آیا این کار دادگاه قانونیه و راهی هست که بشه دیه رو گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۲ #57606491

سلام وقتتون بخیر
یکی از آشنایان من پدر و مادرش فوت کردن و ایشون مجبور شدن قیومیت برادر شونو قبول کنن و قیم برادر خودشون بشن برادر ایشون ۳۰ سال سن داره و معلول ذهنی هست چند وقت پیش برادر ایشون تصادف می‌کنه و دادگاه سی میلیون دیه می‌بره برای برادر معلولش تمام هزینه های بیمارستان هم ایشون برای برادر معلولشون پرداخت میکنن اما حالا که موقع پرداخت دیه رسیده و ایشون رفتن به دادگاه تا دیه رو بگیرن و هزینه هارو جبران کنن دادگاه دیرو به ایشون نمی‌ده و یه حساب جدا درست کرد و دیه رو ریخته توی اون حساب و حساب هم بلاکه کرده . آیا این کار دادگاه قانونیه و چرا اصلا دیه رو به ایشون نمی‌دن راهی هست که بشه دیه رو گرفت و دادگاه دیه رو برای خودش بلاک نکنه.

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با نظارت و اجازه دادستان میتواند از حساب مربوطه دیه را دریافت و صرف هزینه های برادرشان نماید.

با سلام،اولا اعلام فرمایید در خصوص قیومیت آیا قیم اتفاقی ایشان است یا حکم بر قیمومت ایشان صادر شده؟ ثانیا در خصوص تصادفات هزینه کلیه خدمات ناشی از تصادفات رایگان است، می‌توانند با ارائه مدارک مثبته از بیمارستان مخارج رو استرداد نمایند

دادگاه در راستای حفظ منافع مالی شخص محجور اقدام به نظارت بر تمامی مراودات و حقوق مالی وی کرده و از این نظر اقدام کاملا قانونی انجام داده است . فرد قیم می بایست برای اثبات مخارجی که مدعی است طرح دعوا نموده و با اثبات آن مخارج هزینه ها را دریافت کند .