این حکمی که برای من صادر شده فقط جزای نقدی دارد یا زندان و شلاق هم داره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۲ #57516191

سلام خسته نباشید

در خصوص اتهام اقای #### فرزند $$$ متولد ۱۳۸
دائر بر معاونت در خرید و فروش مشروبات الکلی از طرق تبلیغ در فضای مجازی در مورخ ۹۸
/ ۰۸ /
۲۲ موضوع گزارش شماره_________
مورخ ۹۸/ ۰۸ / ۲۲پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان بافت با توجه به محتویات پرونده ، عکس های موجود در پرونده ، گزارش پلیس فتا شهرستان بافت و کرمان ، پرینت حساب شماره کارت [۶۱۰۴********** متعلق به متهم و اقرار صریح و مقرون به واقع متهم در کلیه مراحل تحقیق و رسیدگی
بزهکاری نامبرده محرز و مسلم می باشد و مستندا به ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی مصوب ۷۵ (تعزیرات) او ماده ۱۲۶ و بند ت ماده ۱۲۷ ورعایت بند ث ماده ۸۹ قانون مجازات اسلامی مصوب ۹۲ حکم بر محکومیت نامبرده به پرداخت یک میلیون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت صادر و اعلام می نماید رای صادره حضوری ظرف مدت بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در محاکم محترم دادگاههای تجدید نظر استان می باشد .

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق متن دادنامه ای که در بالا اشاره کرده اید شما تنها محکوم به پرداخت مبلغ ۱۰۰ هزار تومان جزای نقدی شده اید .