آیا می توان با ترفند از اعسار جلوگیری کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۵۹ #57366

سلام بنده دادخواست طلاق دادم چند روز دیگه جلسه آخریه حکم طلاق صادر بشه حالا خانمم رفته تو یه شعبه دیگه مطالبه مهریه کرده اعسارم زده از هزینه دادرسی نوبت واسه 3ماه دیگه شده ،الان من اعسار بزنم میره کدوم شعبه؟شعبه دادخواست طلاق یا شعبه مطالبه مهریه؟اگه بره شعبه مطالبه مهریه که نوبتش 3 ماه دیگه است و نوبت منم میفته بعد اون طبیعتا خانمم میتونه جند روز قبل جلسه مطالبه مهریه دادخواستش رو مسترد کنه، که دادخواست منم که رو مطالبه مهریه اون بوده مسترد میشه،و ثبت مجدد اعسارم از بازه شش ماهه یعد طلاق برا ثبت ممکنه میگذره.پیشنهادتون چیه؟ دادخواست اعسار بدم الان؟یانه؟کدوم شعبه؟چیکار کنم به مشکل نخورم بتونم بعد صدور حکم طلاق سریع حکم اعسار بگیرم ثبت کنم.

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعسار شما در شعبه ای رسیدگی و بررسی خواهد شد که مهریه در آنجا دادخواست داده شده است لذا در صورتیکه اعسار شما اثبات شود میتوانید ضمن پرداخت اقساط مهریه برای طلاق ایشان اقدام کنید.