آیا میشه در دوران بارداری برای طلاق اقدام کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۱ #57335250

سلام
ماه چهارم
من همسرم یکماه بدون نفقه و خرجی سر یه بحث ساده رفته طرف خانوادش و نه زنگ زده و نه سراغ گرفته میخاستم کلا متارکه کنم؟ و مورد دیگه بدون اطلاع من خونه گرفتند و با خانوادش رفتند و وسایل خونه را جمع و جور کردند خونه را جا به جا کردند؟ من اصلا سر زندگیم نبودم این ایا حق من نیست که بدونم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بارداری مانع دادخواست طلاق نیست لیکن صدور حکم طلاق نیاز به اثبات عسر و حرج دارد.

درود بر شما، عسروحرج ارتباطی به بارداری و عدم بارداری ندارد، چنانچه بتوانید عسروحرج خود را اثبات کنید، میتوانید تقاضای طلاق نمایید.

با سلام اظهارنامه تهیه منزل و اثاث البت و پرداخت نفقه بدهید در صورت امتناع می توانید برای طلاق اقدام کنید .

با سلام
طلاق در زن باردار و غیرباردار تفاوتی باهم ندارد منتها تنها تفاوت میان زن باردار و غیرباردار در مدت عده است. اگر طلاق از طرف زن مطرح شود باید دلایلی مانند عدم پرداخت نفقه عسر و حرج و غیبت شوهر را اثبات نماید و در این مساله فرقی بین زن حامل و غیرحامل نیست.
همچنین ممکن است زن و مرد در باب طلاق توافق کنند و دادخواست طلاق توافقی تقدیم کنند. در تقدیم دادخواست طلاق توافقی نیز تفاوتی میان زن باردار و غیر باردار نیست. تنها مساله ای که وجود دارد این است که در طلاق زن باردار باید تکلیف هزینه های زن و فرزند مشخص شود.

اگر دارای عسروحرج هستین ومی توانید اثبات نمایید بله