در مقابل اظهارنامه الزام به تمکین چه اقداماتی بکنم که به نفع اون نشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۱ #57252002

سلام وقت بخیر
یک هفته پیش من با شوهرم دعوام شد و فوری زنگ زد به مامانم که بیاین دختر تو نو ببرین تا نکشتمش یعنی هر روز ما دعوا بود و بارها دستش پایپ و فندک اتمی دیدم که تا یک روز داغون شده فندکه و خودشم بهم گفت که شیشه میکشه الان که منو فرستاده خونه ی پدرم اظهارنامه الزام به تمکین فرستاده ولی من اونجا اسایش و ارامش ندارم و تا خودشو اصلاح نکنه قصد برگشت ندارم و دیشبم بهم میگه باید برگردی ولی قبلش بریم تعهد بدی که حتی خونه ی پدرت نیای مهریه ببخشی و حق حضانت و کامل بدی به من الان من در مقابل اظهارنامه الزام به تمکین چه اقداماتی بکنم که به نفع اون نشه چون مقصر اصلی اونه

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
مهریه خودتون رو میتونید از طریق دفتر ازدواجی که عقدتون را ثبت کرده به اجرا بگذارید و از طریق اجرای ثبت توقیف اموال بگیرید، نفقه هم بعد از مدتی مطالبه کنید، به لحاظ مصرف مواد هم اگر بتونید ثابت کنید، ممکنه الزام به تمکین رد بشه و کماکان نفقه تعلق بگیره بهتون، اگر مورد دیگری بود از طریق مشاوره تلفنی سایت در خدمتتون هستیم.