چگونه تقاضای تهیه مسکن نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۳ #57197040

سلام
در جلسه تمکین من هرچی فریاد زدم کسی باور نکرد همسرم خونه زندگی نداره قاضی معلوم نبود فازش چیه چون طرف دو تا وکیل داشت طرف اونارو گرفت خونه زندگی نداشت حتی اجاره نامه هم نیاوردن کارشناسم نفرستادن فقط وکیلا ادعا کردن قاضیم قبول کرد هزینه دادرسی هم نداشتم که اعتراض بزنم الان اجراییه صادر شده من حاضرم برگردم ولی این آقا خونه زندگی نداره تو میدون میخوابه اصلا هم نمیدونم کجاست چکار کنم الان؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم تمکین شما، شما مستحق نفقه نخواهید بود
بقیه حقوق مالی و حق و حقوق شما به قوت خود باقیست

۱- تنها اتفاقی که در صورت عدم تمکین شما اتفاق می افتد این است که نمیتوانید ادعای نفقه داشته باشید که با توضیحات داده شده مبنی بر کارتن خواب بودن همسرتان تفاوتی بین تمکین یا عدم تمکین وجود ندارد . نکته عجیب دراین سئوال داشتن دو وکیل از سوی همسر کارتن خوابتان است!!