اقدام به تخریب لوله های زمین کشاورزی اینجانب نموده باید چطور ثابت کنم که کار او بوده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۴ #57115319

سلام شخصی که با من نسبت شوهر خواهر دارد طی ۸ سال ۵ بار علیه اینجانب شکایت نموده و هر بار شکایتش که به علت نداشتن دلیل و واهی بودن رد میشده است. در چند روز گذشته که قاضی حکم داده که شکایتش بی اساس است
اقدام به تخریب لوله های زمین کشاورزی اینجانب نموده باید چطور ثابت کنم که کار او بوده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید با ارائه دلایل کافی اقدام به طرح شکاست علیه ایشان نمایید

سلام
با استفاده از شهادت شهود می‌توانید علیه ایشان شکایت نمایید

شما بایستی برای ادعای خود دلیل بیاورید، دلایلی و قرائنی مثل شاهد ، فیلم ، و یا موارد دیگر.. همانطور که شوهر خواهر شما دلایلی بر علیه شما نداشته است و شما تبرئه شده اید شکایت شما نیز بر علیه ایشان محتاج دلیل است . بدون دلیل ، کسی محکوم نخواهد خواهد شد اگرچه خود شما وقوع جرم را دیده باشید.

سلام
اگر شاهدی وجود دارد که تخریب کار او بوده یا اهالی محل مطلع اند می توانید به شهادت شهود و تحقیقات محلی استناد کنید.