اعتبار ازدواچ رسمی موقت و یا صیغه نامه برای ویزای هند

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۶۲۷ #571

ببخشید برای گرفتن ویزای هند آیا ازدواچ رسمی موقت و یا صیغه نامه کافیه ؟
ازدواج رسمی موقت با مرد غیر ایرانی نیاز به همون سلسله مراتب ازدواج دایم داره ؟میون بری وجود داره ؟
برای صیغه معتبر برای گرفتن اتاق در هتل نیازی به اجازه محضری پدر هست؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازدواج موقت در دفتر خانه ثبت می شود . برای ویزا باید به سفارت کشور هند مراجعه کنید

ثبت ازدواج موقت نیاز به ثبت در دفاتر رسمی ازدواج دارد.

با سلام

ثبت ازدواج موقت نیاز به ثبت در دفاتر رسمی ازدواج دارد.

برای اخذ ویزای هند باید از سفارت خانه مربوطه سوال بفرمایید.

موفق باشید