دختر با داشتن فیلم رابطه میتونه شکایتی بکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۰ #56983336

سلام خسته نباشی
ببخشی میخواستم بدونم دختر و پسر مجرد با داشتن رابطه نا مشروع داخل تلگرام و چت نامشروع و فیلم از پسر و صدای داخل فیلم که مشخص میکنه خود پسره
در صورتی که به اصرار و میل خود دختر هست و پسر شک داره و احساس میکنه که دختر میخواد آتو داشته باشه و فیلم نگه داره
اما پسر مدرکی نداشته باشه که ثابت کنه

و در همون شرایط بالا اگر دختر متاهل باشه و به پسر دروغ گفته باشه
و بازم نتونه ثابت کنه
میتونن واس پسر مشکلی درست کنن
اگه میشه مجازاتش چیه
ممنون

چرا هیچکس جواب نمیده

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
رابطه نامشروع محسوب و مجازات شلاق تعزیری محکوم خواهید گردید

با سلام
طبق قانون جرم شما ( هم دختر و هم پسر ) رابطه نامشروع از طریق فضای مجازی میباشد لذا چه پسر شکایت نماید یا دختر ، در هر دو صورت هر دوی شما در صورا اثبات به جرم رابطه نامشروع مجازات خواهید شد و مجازات رابطه نامشروع ضربات شلاق خواهد بود .