دادگاه تجدید نظر به چه صورت برگزار میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۲۱ #56962428

باسلام
آیا دادگاه تجدید نظر بصورت حضوری برگزار میشه یا غیابی؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اصولا نیاز به حضور طرفین نمی باشد مگر قاضی حضور طرفین را لازم بداند

رسیدگی در دادگاه تجدید نظر اصولا غیر حضوری است و در موارد معدودی دادگاه وقت رسیدگی تعیین خواهد نمود.

با سلام. اضولا رسیدگی بدون حضور اصحاب دعواست، مگر اینکه حضور طرفین برای رسیدگی توسط قضات ضروری تشخیص داده شود.

به صورت معمول نیازی به حضور طرفین نیست مگر اینکه قاضی دادگا صلاح بداند