متوجه شدم ایشان تمام سرمایه مرا از حساب خارج کرده اند، اکنون با توجه به اینکه وکالت ما محضری نبوده آیا می توانم از ایشان شکایت بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #56926211

بنده سال ها پیش برگه ای را امضا کردم که دامادم بتواند امور حساب بانکی مرا در دست گیرد، ایشان هیچ گاه هیچ گونه سند و مدرکی به بنده ارائه نداد که بدانم پول من در کدام بانک است، اکنون متوجه شدم ایشان تمام سرمایه مرا از حساب خارج کرده اند، اکنون با توجه به اینکه وکالت ما محضری نبوده آیا می توانم از ایشان شکایت بکنم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

علیه ایشان اقامه دعوی کنید.

با سلام
بله ، در صورتی که بصورت رسمی وکالت به ایشان نداده اید ، میتوانید بر علیه ایشان اقامه دعوی نمایید و به حقوق خویش برسید اما اگر وکالت محضری داده باشید که در اینصورت نمیتوانید ادعایی داشته باشید .