چگونگی اثبات خیانت که با خط همراه شخص دیگری باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۰ #56917647

سلام

اگر خانمی خط در اختیار داشته باشد که به نام شوهرش است و با این خط با شخصی در ارتباط باشد و شوهرش متوجه بشود.

آیا شوهر میتواند ثابت کند که خط در اختیار زوجه بوده و بخواهد در دادگاه طرح دعوی کند؟

و آیا زوجه میتواند کلا منکر این قضیه بشود و بگوید خط دست من نبوده و من با کسی در ارتباط نبوده ام؟

چون خط به اسم زوج است.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل بر متهم‌بودن‌صاحب خط است . اون بایدثابت کند داستان را

با سلام
درصورت انکار زوجه شوهر میتواند با معرفی شهود ودرخواست استعلام تماسها و پیامکها ثابت کند خط دست زوجه بوده است

در صورت انکار شهود گواهی می نمایند که استفاده کننده خط زوجه بوده است و متن پیامک ها گواهی بر این ادعا است

خیر زوجه نمی تونه منکر بشه، در پرونده مشابه که بنده سالیان پیش داشتم زوجه به این موضوع استناد کرد ولی قاضی از متن مسیج ها استخراج کرد که این متون توسط خانم نوشته شده و خانم را محکوم کرد هر چند خط متعلق به همسرش بود.

میتوانید انکار کنید خط در اختیار شما بوده است و البته زوج میتواند استعلام خط را به دادگاه ارائه دهد البته صرفا شماره های ورودی و خروجی تماس و پیامک و برای متن پیام ها نمیتواند استعلام نگکند ضمنا در جرایم منافی عفت تحقیق و تفحص صرفا در محدوده ادله شاکی خواهد بود و بیشتر از آن نیست