از دادسرا هم با او تماس می گیرند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۲ #56819538

سلام از کسی بابت فحاشی پیامکی شکایت کردم حالا که فهمیده شکایت کردم یک هفته است که از خانه رفته اما اسباب کشی نکرده . در کلانتری برای توضیحات حاضر نشد وقتی از کلانتری با شماره تماس گرفتند همسرش امد اما خودش نیامد حالا پرونده به دادسرا رفته اگر احضاریه بیاید که خانه نیست که بخواهد احضاریه را بگیرد ایا در دادسرا هم با او تماس می گیرند تا در دادسرا حاضر شود یا بدون حضور او جلسه تشکیل می شود یا وقت دادرسی مجدد می دهند .

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احضاریه از طریق سامانه ثنا به ایشان ابلاغ خواهد شد در صورت عدم حضور وی رسیدگی متوقف نخواهد شد

درود
اگر ثنا داشته باشند در سامانه ثنا ابلاغ می شود عدم حضور مانع رسیدگی نیست.

دادسرا چنانچه ادعای شما را منطبق با واقعیت تشخیص داد برای وی احضاریه می فرسته

با درود
از طریق سامانه به او ابلاغ صورت میگیرد، النهایه رسیدگی ادامه خواهد یافت.

با سلام و احترام چنانچه طرف مقابل شما ثبت ثنا داشته و احضار شود در این صورت از طریق سامانه ثنا ابلاغیه ارسال می شود و چنانچه ابلاغ دستی و سنتی ارسال شود چنانچه در محل نباشد به آشنایان او تحویل یا در محل ابلاغیه را الصاق میکنند و این مانع رسیدگی نمی باشد و چنانچه دلایل کافی باشد به صورت غیابی محکوم خواهند شد با احترام -صلاح الدین عالمی