حکم چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۴ #56800945

باسلام
۲ سال پیش زوجه از پزشک قانونی برگه چند کبودی دست و پا گرفته بود اما بعد اینکه دادگاه شهر قدس ادعای شکایتش ( توهین تهدید چاقو فهاشی ) به علت نداشتن مدرک رد کرد، حل اختلاف تهران شکایت کرد زوج به علت زندان بودن مهریه نتونست کپی حکم رو اراعه بده پس ارجاع شد دادسرای شعبه ۶ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۱۸ تهران، زوج بعد آزادی از ترس جلب نرفت دفاع کنه، حالا پیام زیر اومده:
در تاریخ ۱۱/۲ وقت نظارت به لحاظ جلب متهم / محکوم علیه تجدید و برای تاریخ ۱۲/۱۰ تعیین گردید. - نسبت به شکایت A علیه B نسبت به انتشار تهمت افترا، محش و الفاظ رکیک یا نسبت های توهین آمیز و ... و تهدید و توهین به افراد عادی و ضرب و جرح عمدی طی شماره ... مورخ ۱۱/۱۶ قرار نهایی صادر شد. نکته:پرونده ردیف فرعی ۲ در شعبه ۶ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۱۸ تهران با موضوع ضرب و جرح عمدی میباشد
سوال: با این حساب حکم چیست؟

مشاوره حقوقی تهدید
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

با درود حکم غیابی قابل واخواهی است

سلام حکم غیابی قابل واخواهی است و درمورد دیه باید پراخت کنید

اینکه حکم چیست رو از این پیام نمیشه بیان کرد. سوالتون خیلی مشخص نیست. باتوجه به اینکه پرونده در دادسرا مطرح بوده حسب مورد میتونه منع تعقیب یا جلب به دادرسی صادر شده باشه.

سلام
رای پرونده هایی که نیازمند جلسه رسیدگی و حضور طرفین نیست وقت نظارت تعیین میکنند اگر قاضی شعبه نتواند در وقت نظارت تعیین شده پرونده را بررسی و تصمیم گیری نماید وقت نظارت ابطال و وقت نظارت مجدد تعیین میشود
با این حساب حکم چیست؟
معنای این پیامک این است که تحقیقات درباره پرونده شما به پایان رسیده است و با توجه به اینکه چه قراری صادر شده باشد ، مرحله بعد مشخص می شود

به علت عدم حضور متهم در شعبه کیفرخواست ( قرار جلب به دادرسی صادر شده است) در دادگاه جای دفاع دارد

سلام
ظاهرا محکوم به دیه خواهد شد و البته اگر رای غیابی باشد امکان اعتراض وجود دارد