خیانت توسط شوهر، چگونه از طریق قانون پیگیری گردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۶ #56766598

پدر من بعد از بیش از سی سال زندگی مشترک با مادرم که حاصل آن ۴ فرزند است با خانمی که شوهرش فوت کرده رابطه داره و این رابطه اثبات شده به مادرم ( روی موبایلش ضبط صوت نصب کرد و حتی زنا هم اثبات شده بینشون و دو سه بار مادرم به روی پدرم آورد و پدرم قول داد که دیگه سمتش نره ولی توی صداهایی که ضبط شده به ما اثبات شد که اخیرا پدرم هیچ تمایلی به رابطه با ایشون نداره و این خانم هی تماس میگیره و میره محل کار پدرم و با حرفاش فریبش میده و ازش تقاضای مبلغ بسیار زیادی پول میکنه و ... حال میخوام بدونم ما برای نجات زندگیمون از دست این زن شیطان صفت چیکار باید بکنیم تا زندگی مادرم و ما چهار تا بچه از هم نپاشه؟ آیا اقدام قانونی می تونیم بکنیم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
مادرتون می توانند تحت عنوان رابطه نامشروع و زنا از پدرتون شکایت نمایند ضمن اینکه می توانید با ادله کافی از خانم نیز تحت عنوان مزاحمت شکایت نمایید.