اگر هیچ اطلاعاتی جز اثر انگشت از فردی داشته باشیم می توانیم از او شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۸ #56448694

سلام وقت بخیر . ببخشید من یک سوال دارم. چند روز پیش یک دورگر . قالی های دستباف از مادرم تحویل گرفته و بهش قالی ماشینی جنس پلاستیک داد که دوتاشون روهم نصف قیمت یک قالی دستبافم نمیشن. اما ما نه شماره ای از ایشون داریم و نه پلاکی . فقط تنها چیزی که موجود هست اینه که این دورگرخودش اومده قالی هارو جمع کرده و اثر انگشتش باید روی کمد و گلدونهای ما باشه . چون مامانم میگه دست به گلدون زده و کمدم خودش بالا گرفته قالی هارو جمع کرده. حالا ایا ما با این شرایط میتونیم از ایشون شکایت کنیم. ایا پلیس برای اینکار میاد انگشتنگاری کنه و اینکه اثر انگشت تا چه مدت روی کمد و گلدون باقی میمونه ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام خیر. موضوع شما وصف حقوقی داشته و می بایست از طرق دیگری در صدد شناسایی ایشان اقدام کنید.

خیر نمیتوانید شکایت نمایید و پلیس هم چنین کاری انجام نمیدهد

با سلام موضوع شما ضرر در یک معامله و معاوضه حقوقی است برای موضوعات حقوقی پلیس برای انگشت نگاری در صحنه حاضر نخواهد شد و ضمن اینکه به فرض حضور پلیس هم شناسایی هویت و انتساب اثر انگشت به صاحب آن به سادگی ممکن نیست.