آیا امکان افترا زدن یا اینکه با من رابطه داشته یا مجازی یا واقعی هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۲ #56383448

مدتی پیش رفیق یکی از همکاران به من گفتن قراره از ترکیه لباس بیارن و از من درخواست عکس کردن من ارسال کردم بصورت عریان و بعد گفتن موجود نیست. آیا امکان افترا زدن یا اینکه با من رابطه جنسی داشته یا مجازی یا واقعی میتونه داشته باشه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود و وقت خوش
افترا نیست و اثبات رابطه نامشروع زمانی که یک طرف خود شخص است معنایی ندارد.

سلام
خیر لیکن آوردن لباس ارتباطی با ارسال عکس ندارد!

خیر چون رابطه ی نامشروع طرفینی است و خود ایشان هم متهم می شوند.

رابطه جنسی مجازی بی معنی بوده و اساسا اثبات رابطه جنسی با استناد به یک قطعه عکس امکانپذیر نخواهد بود .

خیر این اقدام جرم افترا نمی باشد

سلام خیر بدون دلایل و شواهد نمیتونن به شما تهمت بزنن و اگر این کارو انجام بدن در مقام متهم هستند و شما میتونید شکایت کنید

سلام خیر این افترا نیست . افترا نسبت دادن جرم هست و اگر ادعای رابطه نامشروع کند خود او هم درگیر این جرم میشود