شاکی دو برابر اصل پول رو میخواد تا رضایت بده اگر پول رو ندهم و مدتی فراری باشم عواقب کارم چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۶ #56367588

بنده به جرم خیانت در امانت محکوم شدم و قاضی ۶ ماه حبس واسم تعیین کرده شاکی هم دو برابر اصل پول رو میخواد تا رضایت بده اگر پول رو ندهم و مدتی فراری باشم عواقب کارم چیه و کلا تحت تعقیب بودن چه شرایطی داره ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، در صورت فرار، قطعا جلب شما صادر و پس از دستگیری در هر نقطه ای، به زندان منتقل خواهید شد، لذا بهتر است با شاکی در جهت کسب رضایت اهتمام ورزید.

درود بر شما
اگر حضور پیدا نکنید از کسی که برای شما وثیقه گذاشته یا کفیل شما شده خسارات گرفته خواهدشد.

به نظر میرسه بهترین کار برای شما همون جلب رضایت شاکی هست چون فراری بودن علاوه بر ضبط وثیقه یا وجه الکفاله در پرونده منجر به صدور حکم جلب سیار شما میشه که هر جا رویت بشین به زندان اعزامتون میکنند و این موضوع باعث میشه بعدا توی تخفیفات اجرای حکم هم دچار مشکلاتی بشین

قطعا حکم جلب شما صادر خواهد شد و در صورت دستگیری روانه زندان خواهید شد

سلام شاکی حق زیاده خواهی ندارد.واجرای احکام احکام میتواندجلب وسپس جلب سیاربرایتان صادرکند

فراری بودن شما یعنی هرجا دستگیر بشی بلافاصله راهی زندان میشی بهتره رضایت شاکی خود را جلب کنی

درود
هر جا شما را بگیرند جلب و روانه زندان می شوید.