آیا میتواند در حال حاضر گواهی سو پیشینه بگیرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۱۲ #56345911

با عرض سلام قبولی طاعات و عبادات شما برادرم ۶ سال گذشته به جرم آدم ربایی بازداشت شد سن برادرم زیر ۱۸ سال بود به خاطر همین ۳ سال حبس در کانون بهش دادند و بعد ۴ ماه آزاد شد و با رضایت شاکی مبلغی به او داده شد و برادرم با خوردن شلاق آزاد شد آیا میتواند در حال حاضر گواهی سو پیشینه بگیرد و به سر کاربرود مشکلی پیش می آید برای گواهی یا نه ممنون از شما اگر جواب بدهید

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی پیگیری نمایید.

بله مطابق ماده ۲۵قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۹۲ مشکلی ندارد

سلام بله از طریق دفتر خدمات قضایی

با درود بله امکان پذیر است از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی پیگیری نمایید

سلام به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و درخواست خود رادهید موفق باشید

سلام و عرض ادب، بله، محکومیت گذرانده شده با حصول مرور زمان از سجل کیفری ایشان رفع اثر شده و با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی درخواست خود را تقدیم و نهایتا یک الی دو روزه انشالله جواب خواهند گرفت

درود
جرایم افراد زیر ۱۸ سال سابقه موثر محسوب نمی شود.