اگه مراجعه کنم ماشین توقیف میکنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۳۸ #56332089

سلام‌
برای من چند روز پیش پیامک اومد مالک محترم خودروی بدلیل عدم التزام به تعهد اخذ شده در چارچوب جرم کشف حجاب در آدرس دستور توقیف خودروی شما در سامانه پلیس صادر گردیده است. لذا جهت پیگیری و تعیین تکلیف به پلیس امنیت اخلاقی محل سکونت مراجعه کنید من نرفتم هنوز امروز باز این پیامک اومد ولی آدرسش فرق میکنه با قبلی و اینکه این چند روز اصلا ماشین و خارج نکردم پس چرا دوباره پیامک اومد

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جای نگرانی نیست و اگر صرفا کشف حجاب بوده و بار اول ، یک تعهدی از شما اخذ خواهد شد .
بهتر است به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید .