پخش اسکرین‌شات پیام توسط همکار، امکان و نحوه شکایت بابت آبروریزی

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۸ #56319604

سلام و عرض ادب، من فروشگاه لباس کودک دارم، به یکی از همکاران پیام دادم، ایشون از پیام‌های من اسکرین‌شات گرفته گذاشته داخل پیجش، در اسکرین‌شات‌ها لوگو و اسم و پروفایل من پیداست کاملا. در واقع اعتبار و آبروی کاری من رو خراب کرده. می‌تونم شکایت کنم؟ نتیجه میده؟
کجا باید برم برای شکایت و چی بنویسم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله دلایل و مستندات جمع آوری نمایید سپس می‌توانید شکایت کنید

درود.چنانچه عمل موجب هتک حیثیت شده باشد می توان از باب انتشار اسرار خصوصی دیگران اقدام نمود.

با سلام
انتشار اسرار خصوصی دیگران از طریق انتشار اسکرین شات که باعث هتک حیثیت شود جرم و قابل مجازات است و مجازات آن حبس و جزای نقدی است.

سلام ، تحت عنوان هتک حیثیت میتوانید شکایت کنید.

با سلام
چنانچه این اقدام موجب هتک حیثیت شما شده باشد وفق ماده ۷۴۵ قانون مجازات اسلامی بخش جرایم رایانه ای، طرح شکایت تحت عنوان افشای اسرار امکان پذیر می باشد.

با سلام
بله با تنظیم شکوائیه ای بر علیه شخص و ثبت ان از طریق دفاتر خدمات قضائی اقدام بفرمائید

سلام تحت عنوان هتک حیثیت و افشای اسرار شکایت نماییذ