اگر به مدیرعامل شرکت با مسئولیت محدود که عضو موظف هست و داخل لیست بیمه هستن حقوق پرداخت بشه به صورت ماهانه دچار مشکل میشیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۱ #56265415

باسلام اگر به مدیرعامل شرکت با مسئولیت محدود که عضو موظف هست و داخل لیست بیمه هستن حقوق پرداخت بشه به صورت ماهانه دچار مشکل میشیم ؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر
مشکلی نخواهد بود.

سلام دوست من، در صورتی که مدیرعامل عضو هیئت مدیره نباشد و وظایف محوله بر اساس اساسنامه را انجام دهد، میتواند عضو بیمه باشد و حقوق دریافت کند. در این صورت رابطه کارفرمایی در شرکت نخواهد داشت.

مشکلی در این خصوص وجود نخواهد داشت دوست عزیز

سلام
منعی در این خصوص وجود ندارد

با سلام از نظر قوانین حقوق بیمه و سایر قوانین خیر مشکلی ایجاد نخواهد کرد

با سلام
خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد چون پرداخت بیمه با اخذ حقوق ماهیانه منافاتی ندارد

با درود وفق قانون باشد خیر جای نگرانی نیست برای شما ارسال