بانک گفته دریافت کارت برای افتتاح حساب نمیتونیم کارت بدهیم، اما دفترخانه میگوید بانک ایراد الکی گرفته کدوم درست میگن؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #56123581

سلام وی خسته نباشید . من یه وکالت نامه بانکی دارم که تنظیم کرده بودیم برای کلیه کارای حساب علاوه بر کارت اما امروز که به بانک مراجعه کردم کارت بانکی ندادن به دفترخانه رفتم گفتن وکالت مشکل ندارد و درست است متن ‌وکالت به این صورت است :
مراجعه به بانک _________ به شماره حساب.. جهت دریافت و برداشت از حسابهای موکل به هر ماه که باشد و اخذ سود های احتمالی و در صورت تغییر شماره حساب، افتتاح حساب جدید و برداشت از آن و دریافت کارت الکترونیکی و رمز آن و احتمالا تاریخ......

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا بانکها باوکالت صرفا افتتاح حساب راانجام میدهند اگر دروکالتتان صریحا ذکرشده بانک باید بشما کارت راهم تحویل دهد

با سلام
وکالت نامه مشکل ندارد می توانید مشکل خود را بازرسی یا حراست بانک مطرح کنید و یا حتی المقدور به شعبه دیگری مراجعه فرمایید
موفق باشید