آیا این گواهی مالیات بر ارث لازم است در دفتر قضایی به شورای حل اختلاف ابلاغ شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۵ #56081675

با سلام و احترام خدمت وکلای محترم دادخواست انحصار وراثت به دادگاه شهرستان (شورای حل اختلاف شهرستان) ارائه شده و پس از ثبت بدلیل عدم ارائه اصول مستندات ابلاغ رفع نقص در طرف یک هفته در سامانه اعلام شده است . در مهلت تعیین شده خواهان به شورای حل اختلاف شهرستان مراجعه نموده و شعبه شورای حل اختلاف تقاضای ارائه گواهی مالیات بر ارث از اداره مالیاتها و استعلام ثبت احوال در خصوص نام وراث می شود . چون قبلا یکی از وراث چند سال قبل در اداره مالیاتها اظهار نامه مالیاتی پر کرده بوده و دارای پرونده بوده یک نسخه کپی از گواهی را برابر اصل نموده و به خواهان ارائه می نماید .
خواهان این گواهی برابر اصل شده را تقدیم شورای حل اختلاف می نماید . از زمان ارائه این گواهی تا کنون در سامانه پیگیری پرونده قضایی موردی ثبت نشده مبنی بر این که خواهان این گواهی را در فلان روز ارائه نموده است . در مورد استعلام نام وراث هم شورای حل اختلاف نامه استعلام را به خواهان داده که برود اداره ثبت احوال ثبت کند . مراتب به اداره ثبت احوال شهرستان ارائه شده است و گفتند خودمان پاسخ نامه را به شورای حل اختلاف می فرستیم

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام حضورا پیگیر پرونده باشید

سلام وقت بخیر باتوجه به توضیحات گواهی درپرونده ثبت شده برای احتیاط میتوانید پیگیری نمایید درصورت عدم ثبت ،مجدد اقدام نمایید

سلام. اگرگواهی راضمیمه پرونده کردید، حضوری پیگیری کنید.

گواهی شما در پرونده ضمیمه شده می توانید موضوع را حضوری پیگیری نمایید

اگر گواهی به شورای حل اختلاف ارائه گردیده مشکلی وجود ندارد می توانید حضورا پیگیری بفرمائید.