چکار باید بکنم که از من شکایتی نشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۴ #56072795

سلام
من دچار یه مشکل شدم چند وقت پیش با یه اقایی که از دوستان دوران دانشگاهم بودن ارتباط برقرار کردم در تلگرام ولی یه روز قرار شد همو ببینیم و به من گفت بیا خونه ما منم اصلا فکر نکردم چه اتفاقی ممکنه بیفته و صرفا چون از قبل میشناختمشون رفتم ولی یهو خانم و اقوامشون وارد خونه شدند من با مانتو بودم و اتفاقی نیفتاده بود ولی چون سابقه این اقا بد بود به حرفهای من توجه نکردن و چون من متاهلم خیلی خیلی نگرانم چون همسر ایشون منو تهدید کردن که شکایت میکنن و من فقط همون روز باهاشون حرف زدم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید خیلی واقعا نگرانم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ممکن است با شکایت همسر ایشان رابطه نامشروع اثبات شود و محکوم بشوید بهتر است ارتباطی دیگر نداشته باشید .

سلام - وقتی شما رابطه نامشروعی نداشتید و این رفت و آمد در حد یک دیدار بوده حتی اگر آن خانم هم شاکی شما شوند نمی توانند اثبات کنند که رابطه نامشروع داشتید. شما در صورت شکایت می توانید بیان کنید صحبت های خانم از روی غرض ورزی است. پس نگران نباشید.

با سلام ووقت بخیر
اگر درپیام های ارسال شده مسائل خارج از عرف مطرح نشده باشد و درمنزل هم روابط نامشروع صو.رت نگرفته باشد و اسناد و مدارکی هم دال براین موضوع نباشد قایل پیگیری نیست ولو اینکه متن پیامکها و و یا عدم پوشش مناسب درمنزل به دادگاه ثابت شود و خارج ازعرف باشد .

با سلام
با توجه به ارتباط قبلی و تنها بودن در آپارتمان و مابقی شواهد احتمالا علیه شما می توانند شکایت روابط نامشروع مادون زنا نمایند.