آیا با وجود شکایت کیفری طرح دعوای حقوقی لازم است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۴ #56004092

با سلام محضر همه بزرگواران
با توجه به اینکه بنده شکایت کیفری جهت خیانت در امانت کرده ام آیا لازم است سفته ها رو نیز به اجرا بگذارم یا نیازی نیست؟ چون اگر قرار باشد طرف بازداشت بشه ملزم به پرداخت نصف اموالم میشه که از مغازم تصاحب و اتلاف نموده است (مستاجر مغازم بود که با اتمام مدت قرارداد مغازه رو تحویل نداد و نصف اموال رو تصاحب و اتلاف کرد) هدفم گرفتن نصف اموال خیانت شده به همراه خسارات چند ماهه است.
سپاس از شما

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما می توانید سفته هارا واخواست نموده و دادخواست مطالبه مبلغ سفته هارا تقدیم همان دادگاه نمایید مستند به م۱۵آیین دادرسی کیفری

پس از واخواست سفته ها می توانید دادخواست مطالبه وجه سفته را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

اگر مبلغ سفته هارو می خواهید بله باید دادخوایت مطالبه رو تقدیم آن دادگاه نمایید تا هنگام صدور رای توامان پرداخت مبلغ سفته رای صادر بشه

با درود
دادخواست حقوقی میتوانید دهید.

باسلام در صورتی که مبلغ سفته ها کفاف خسارت را می دهند میتوانید سفته ها را به اجرا بگذارید در غیر اینصورت میتوانید دادخواست حقوقی تنظیم نمایید.

با سلام
بله پیشنهاد می شود نسبت به دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه وجه سفته ها اقدام ورزید .

میتوانید سفته ها رو به اجرا گذارید