علت مسدودی حسابهای بانکی و مشکل ممنوع الخروجی چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۶۹ #55976

درود بر شما
بنده قبلا مغازه داشتم با پروانه کسب، متاسفانه بعد از ورشکستگی مجبور شدم مدتی ضامن افراد و کفیل افراد در دادگاه ها میشدم و از این طریق امرار معاش میکردم متاسفانه متوجه شدم تمام حسابهای بانکی من بسته شده حتی حساب یارانه من البته نمیدونم بخاطر همین کفالتهاست که افراد به دادگاه مراجعه نمیکردند یا بخاطر چکهای برگشتیم حسابهایم مسدود شده خودم میترسم مراجعه کنم به دادگاه و علت را جویا شوم لطفا راهنمائی کنید چکار کنم و علت مسدودی حساب چیس و اگر مشکل کفالت باشه چه عواقبی در انتظار منه؟ ضمنا یکی از طلبکارهام که پشت چکی رو براش امضا کردم اعلام کرده منو ممنوع الخروج کرده آیا امکان پذیر ه یا خیر؟
اگر برای استعلام ممنوع الخروج بودن به اداره گذرنامه مراجعه کنم و ممنوع الخروج باشم آیا همونجا دستگیر میشم؟
و آخرین سوال اینکه اگر ممنوع الخروج نباشم و اقامت کشور دیگری رو بگیرم بعدا ممنوع الخروج بشم آیا پلیس بدنبال من میاد و منو بر میگردونن ایران؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه ممنوع الخروج شده باشید در آنجا دستگیر نخواهید شد لذا در صورتیکه ضمانت شخصی را بر عهده گرفته باشید و یا کفالت شخصی را گرفته باشید در صورت عدم پرداخت احتمالا حساب شما مسدود شده است.