با این شرایط میتوان دادخواست ازدواج مجدد بدهم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۶ #55948829

سلام.خانم بنده یک بار محل زندگی مشترک را ترک کرد با گرفتن حکم عدم تمکین خانومم مجبور به بازگشت شد و دوباره بعد از ۱۰روز زندگی مشترک را همرا با بردن تمام وسایل زندگی مشترک بدون اجازه من ترک کرد.الان دوباره حکم عدم تمکین و گرفتم و اجرائیم صادر شده. الان میخام بدون با این شرایط میتون دادخاست ازدواج مجدد بدهم.آیا رای ازدواج مجدد رو به من میدن.من دوساله درگیر این ماجرام. نفقه خانوم پرداخت کردم.مهریشم قسط بندی شده است

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام

بله ازدواج مجدد شما منع قانونی ندارد.

با توجه به متن سوال می توانید دادخواست ازدواج مجدد را تقدیم دادگاه کنید عدم تمکین از سوی زوجه موجب سقوط حق نفقه وی خواهد بود

درود بر شما، چنانچه زوجه حاضر به تمکین نباشند، بله می‌توانید دادخواست ازدواج مجدد طرح نمایید.

با این شرایط و در صورت عدم تمکین زوجه حتی بعد از محکومیت ب تمکین شما میتوانید از دادگاه تقاضای مجوز ازدواج مجدد کنید و نفقه نیز ب زوجه در ایام عدم تمکین تعلق نمیگیرد

سلام بله می توانید دادخواست اجازه ازدواج مجدد را بدهید

با درود
بله میتوانید تقاضای ازدواج مجدد نمائید.

درود
اگر همسرتان حاضر به تمکین نباشد می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید.