آیا بنده به علت اینکه آگاهانه اقدام نمودم، مجرم محسوب میشوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۱ #55944960

باسلام و خسته نباشید
بنده به جهت کنجکاوی متاسفانه از طریق لینک تلگرامی به صفحه یک خانم تحت عنوان همسریابی و صیغه یابی ارجاع شدم از قرار معلوم سایتی که ازطریق این خانم جهت همسریابی ارایه گردید فیشینگ بوده پس از واریز مبلغ که سایت جعلی بود و واریز هم نشد یک ساعتی بعد مبلغ یک میلیون تومان از کارت بنده دزدی شد، آیدی تلگرام این خانم بنده را بلاک کرده و بنده درصدد شکایت هستم.
آیا اینکه خودم بصورت آگاهانه به سایت مراجعه کردم خود جرم محسوب میشود؟
و علیه بنده استفاده میشود و دوم اینکه به جهت حفظ آبرو امکان این وجود دارد جلسه دادگاه بصورت تلفنی به اطلاع من برسد و نامه احضار به منزل فرستاده نشود، تاکید میکنم بنده مجرد و تنها به جهت بیکاری از طریق یک آیدی تلگرامی گرفتار این موضوع شدم.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عمل شما جرم نیست . شما می توانید در سامانه ثنا ثبت نام کنید تا ابلاغات به صورت الکترونیکی برایتان صادر شود .

مجرم محسوب نمی شوید
وقتی ثنا ثبت نام‌ نمایید در دفترخدمات قضایی ، نامه ای به منزل فرستاده نمیشود

اینکه خودتان بصورت آگاهانه به سایت مراجعه کردید ، جرم محسوب نمیشود.
به جهت حفظ آبرو امکان این وجود ندارد جلسه دادگاه بصورت تلفنی به اطلاع برسد و نامه احضار به منزل فرستاده نشود، تنها می توانید وکیل بگیرید برای پیگیری کارهایتان

سلام
متاسفانه شما قربانی یک کلاهبرداری خیلی مرسوم شده اید
میتوانید با عنوان کلاهبرداری در دادسرای رسانه طرح شکایت کنسد که برای این کار قبل از اقدام باید در سامانه ثنا ثبت نام کنید و با این کار تمام ابلاغیه ها برای شما پیامک میشود و کسی از آن مطلع نمیشود

شما جرمی مرتکب نشده اید.

می توانید بجای خود وکیل به دادگاه بفرستید یا فقط لایحه تقدیم نمایید و لزومی به رفتن حضوری نیست.

الان سامانه ثنا است و ابلاغ الکترونیکی می باشد اما اگر ابلاغیه کاغذی هم استفاده گردد

شما می توانید محلی را به عنوان اقامتگاه انتخابی-غیر از اقامتگاه اصلی- برای دریافت اوراق انتخاب کنید