مشخص شدن حساب و کتاب اختلافی با رسید و فاکتور چقدر احتمال دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۱۹ #55817

با سلام
من با شخصی کاری را شروع کردیم که قراربود سرمایه گذاری را اون انجام بده و من راه اندازی کنم .
هیچ قراردادی هم ننوشتیم .
این آقا کلا مبلغ 48 تومان به من چک و واریز کرد که من وسائل مورد نیاز را تهیه کنم .
و این مبلغ اکتفا نمی کرد و من کسری پول را چک دادم و بخشی را هم نقد دادم .
کار رو شروع کردیم و بعلت اختلافات زیاد اون آقا گفت که جمع کنیم من نمیخوام ادامه بدم .
توافق نامه نوشتیم و این آقا کل ضرر و زیان را پذیرفت و وسایل ها رو هم برو و رسید کرد .
بدهی به من را نداد و من شکایت کردم و محکوم شد پول من را بدهد .
حالا میخواد تجدید نظر بده .
من بابت کل هزینه ها بابت بخش زیادی هم فاکتور دارم و هم رسید و بخشی هم رسید دستگاه پوز و بخشی هم که چک بوده .
حالا برای اینکه دقیق در بیاد که من چقدر هزینه کردم و اون آقا چقدر پول داده که سهم پرداختی من مشخص شه چطور میشه این کار رو کرد .
البته بعضی از رسید های کارت به کارت و دستگاه پوز بعلت مرور زمان کم رنگ شده .
تشکر

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا در صورت کم رنگ شدن محتویات چاپ رسیدها مشخصات کارت به کارت و انتقال وجه به حساب ایشان را از بانک دریافت کنید ثانیا پیشنهاد میشود با استفاده از توافق نامه و رسیدهای دیگر به صورت حضوری با وکیل مشورت کنید.