چه طور می توانم بدون شاهد توهین ها و ضرب و جرح همسرم را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۷ #55744019

من دوسال که با همسرم زندگی میکنم این آقا بدهن هست به خودم واطرافیانم توهین میکند مواد مصرف میکند وبه هیچ عنوان کمپ هم نمیره چند روز پیش هم منو زده ولی رفتم شکایت کردم دادیار بهم گفت که باید شاهد داشته باشی منم چون خونه پدر خودش این کارو کرده ودیر وقت بود شاهدی ندارم واین آقا هیچ کدوم از مشکلاتشو قبول نمیکند وهمش میخواد منو مقصر کند من چطور باید این آقارو ثابت کنم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در زمان استعمال میتوانید گزارش به ۱۱۰ بکنید چنانچه ایشان را در حین استعمال یا مقارن آن با آثار آن دستگیر کنند میتوانید ادعای حود را اثبات نمایید.

بدون داشتن شاهد اثبات ادعای شما خیلی مشکل است .

با درود فراوان
برای ضرب و جرح توسط همسرتان به دادیار بگویید زن و شوهری که در منزل هستند شاهدی ندارند و حاضر به اتیان سوگند هستید برای اثبات ادعا . برای اعتیادشان هم در زمان استعمال مواد مخدر با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید تا ایشان بازداشت شود .

سلام موضوع اعتیادش را با یک کمپ ترک اعتیاد در میان بگذارید . ضمن این که هر وقت مشغول استعمال مواد است به طور مخفیانه به 110 گزارش دهید تا ایشان را بازداشت کنند. اما شکایت های ما بدون مدرک قابل اثبات نمی باشد .