آیا نامه معاینه بکارت توسط منشی قاضی باز می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۷ #55741901

سلام
قاضی دستور معاینه زمان ازاله بکارت دادند.
می خواستم بدونم وقتی نامه رو به منشی قاضی تحویل بدم بازش می کنه و میذاره تو پرونده یا اینکه همونطور مهر و موم تا جلسه دادگاه می مونه تا قاضی خودش بازش کنه؟
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با وجودی که زمان ازاله بکارت قابل تشخیص نیست ، عرض می شود پاسخ نامه اگر قبل از جلسه به دفتر دادگاه داده شود ، توسط دفتر باز می شود و در پرونده ثبت می گردد .

وقتی جواب پزشکی قانونی را به دفتردادگاه تحویل دهید ، نامه توسط دفتر دادگاه بازشده ، ثبت میشود و سپس ضمیمه پرونده می گردد .

با سلام
پس از تحویل نامه به منشی یا مدیر دفتر دادگاه .نامه را نزد قاضی میبرند تا پس از مطالعه نامه دستورات لازم را صادر کند