گواهی عدم سازش اگر طبق گفته زوج صادر شود باید حق و حقوق را به طور کامل پرداخت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۱ #55661143

با سلام
بنده زوج هستم که حدود ۲ سال میباشد که ازدواج کرده و در دوران عقد میباشم اما به دلیل دخالت های خانواده همسرم بعد از ۶ ماه دچار مشکل شده ام و الان کلا قطع ارتباط هستیم
در مدت این ۲ سال همسرم فقط فقط یک نوبت مبلغ ۹۰ هزار تومان به حسابم واریز کرده اند
و اظهارنامه ایی فرستاده مبنی بر اینکه نفقه فرستاده و لباس خریده ام در حالی که تمام اظهارات دروغ است
و بخاطر دخالت خانواده اش که باعث این فاصله شده اند و مادرش گفته است که با گواهی عدم سازش باید جدا بشوند !
سوال من این است که ایا با این وضع نفقه کیفری شامل حالش میشود؟
گواهی عدم سازش اگر طبق گفته زوج صادر شود باید حق و حقوق را به طور کامل پرداخت کند یا نه؟
مهریه بنده ۶۰۰ سکه
و من داروساز میباشم با ماهی درامد ۶ میلیون
و همسرم دانشجو فعلا
روند همچین پرونده هایی که زوج میخواهد طلاق به گردن زوجه بیافتد چگونه است؟
من قصد جدایی ندارم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید نسبت به وصول مهریه، نفقه اقدام به طرح دعوا حقوقی نمایید و همچنین در خصوص ترک انفاق نیز می توانید اقدام به طرح دعوای کیفری نمایید
مضافا که در صورت تقاضای طلاق از سوی زوج چنانچه از تاریخ عقد به بعد مالی کسب کرده باشد به موجب شرط تنصیف دارایی اموال کسب شده باید تقسیم شد