در صورت اقدام به گرفتن حکم عدم تمکین توسط شوهرم من باید چه واکنشی نشون بدم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #55562295

سلام، خسته نباشید
من ۶ ماهه که به منزل پدرم اومدم و قصد بازگشت ندارم همسرم چندین مرتبه به واسطه فامیل درخواست برگشت و عذر خواهی کرده و قول داده که رفتار های گذشتش رو تکرار نکنه ولی بارها زیر قولش زده و من بهشون اعتماد ندارم. حتی قبل از ازدواج ما از ایشون تعهد شفاهی واسه اخلاق تند و بد دهنیش گرفتیم و چون فامیل بودیم شناخت قبلی داشتیم و با اصرار از طرف ایشون ازدواج کردیم. ولی روز به روز اخلاقش بدتر شد و کلا همسرم و خانوادش توی فامیل به این صفات بد اخلاقی معروفن ولی کسی حاضر به شهادت نیست. تا الان هیچ اقدام قانونی از طرف هیچ کدوممون صورت نگرفته.
سوالم اینه که در صورت اقدام به گرفتن حکم عدم تمکین توسط شوهرم من باید چه واکنشی نشون بدم که به ایشون اجازه ازدواج مدد داده نشه؟
چه کار کنم که بدون بازگشت به خونه همسرم حکم عدم تمکین رد بشه؟ با توجه به اینکه منزل شوهرم در ساختمانی که متعلق به پدرم هست قرار داره و ما بدون هیچ بها و اجارهنامه ای در اونجا زندگی میکردیم و الان من در طبقه دوم خونه شوهرم که منزل پدرم هست زندگی میکنم و جهیزیه ام هنوز در طبقه پایین به همان شکل قبل است.
من صدای ضبط شده هنگام مشاجره و بد دهنی و تهدید به کشتن شوهرم رو دارم. آیا میتونم از اون استفاده کنم؟
ممنون از پاسخ‌گویی شما

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
ابتدا نزد مشاور خانواده بروید اگر نتیجه نگرفتید اقدام به طلاق بکنید