درخواست طلاق یک طرفه داده و در دادخواستش به عقد موقت اشاره کرده است آیا در قانون بندی وجود دارد که حق طلاق را به وی بدهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۱ #55473696

با سلام
همسرم درخواست طلاق یک طرفه داده و در دادخواستش به عقد موقت یک ساله من در سال ۹۶ اشاره کرده است
آیا در قانون بندی وجود دارد که حق طلاق را به وی بدهد؟
علت ازدواج موقت من نگهداری از پسر مشترکمان بوده چون زوجه همیشه ترک انفاق میکرد و من هم توانایی نگهداری از فرزندم را نداشتم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوال کمی دچار ابهام است
زوجه موظف به انفاق نیست که انرا ترک کند
چنانچه شما در زمان نکاح دائم با زوجه، اقدام به ازدواج دوم بطور موقت نموده باشید این امر موجب ایجاد حق طلاق برای زوجه می شود

سلام ودرود
دوست گرامی ازدواج چه دائم چه موقت بدون اذن زوجه توسط زوج به زوجه حق طلاق میدهد