میخوام برم بگم مواد مال من بوده تا من رو محاکمه و پدرم تبرئه بشه به نظرتون قاضی قبول میکنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۸ #55436233

با سلام
قاضی برای پدرم یکسال زندان داده برای کشف تریاک از محوطه آپارتمان تجدید نظر هم حکم رو تایید کرده
پدرم مریضه

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.با توجه به قطعیت،رای لازم الاجراست می توانید از نهادهای تخفیفی قانون مجازات استفاده نمایید.

این امر توصیه نمیشود بهتراست باقاضی اجرای احکام صحبت کنید و از عفو یاآزادی مشروط و... ویا گزارش پزشک زندان جهت مرخصی ایشان ایتفاده کنید

با سلام و احترام
چون دادگاه تجدید نظر حکم را تایید کرده لازم الاجرا می باشد

سلام
اگر تجدیدنظر حکم را تایید کرده است قطعی و لازم الاجراست و در نهایت برای بیماری ممکن است درخواست پابند الکترونیکی شما مورد قبول قرار گیرد.