تقاضای مهریه

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۰۳ #5541

با سلام من به علت زدن و فحاشی و مشکلات بسیاری که داشتیم بعد 2 سال عقد و ازدواج حاضر به زندگی و رفتن به منزل رهنی همسرم نشدم و اکنون دادخواست عدم تمکین داده که جواب ندادم منزلی که رهن کرده به نام پدرش است وکیل گفته که مهریه قابل پرداخت نیست و زندان ندارد. شوهرم حق اتدریس دانشگاه است و محل کار جدیدش را نمی دانم و یک پراید دارد که پلاکش را نمی دانم چون ما زندگی نکردیم و در شهر دیگری ساکنم. بهترین کاری که برای گرفتن مهریه میتوانم بکنم چیست؟ با تشکر

مشاوره حقوقی روزنامه رسمی و آگهی شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با وقوع عقد نکاح مهریه به زوجه تعلق می گیرد و می تواند آن را مطالبه نماید و چنانچه زوج توانایی مالی برای پرداخت نداشته باشد با تقدیم دادخواست اعسار و اثبات این امر دادگاه برای ایشان قرار اقساط تعیین می کند بنابراین با مراجعه به دادگاه دادخواست مطالبه مهریه تقدیم دادگاه نمایید.
موفق باشید