آیا امکان سواستفاده با توجه به وکالت بلاعزل که از چندین سال قبل داره و کپی سند و مشخصات کامل ملک رو در اختیار داره هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۱۴ #55344756

سلام
پدرم چند سال پیش ( برای پیگیری و انجام مراحل قانونی دریافت سند ملک ) وکالت بلاعزل به پسرعموی خود داده.
در طول این سالها مشخص شد که پسرعموش چندین کلاهبرداری مرتکب شده و مدتی هم زندان بوده.
حال بعد از گذشت این همه سال خودمون موفق به دریافت سند تک برگ شدیم ، در این بین پسر عموی پدرم هم از زندان ازاد شده و برگشته.
پدرم سادگی کرده و کپی سند تک برگ رو هم به پسر عموش داده.

حالا سوال من اینه، ایا امکان سواستفاده با توجه به وکالت بلاعزل که از چندین سال قبل داره و کپی سند و مشخصات کامل ملک رو در اختیار داره هست یا نه ؟؟؟
-درضمن ، چون پسر عموی پدرم هست نام خانوادگی یکسان هست (( نمیدونم ایا تاثیری داره یا نه))

**صمیمانه از پاسخ شما سپاسگذارم**

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری وجود دارد.

سلام و درود امکان جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری وجود دارد

بله امکان جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری وجود دارد

با سلام
باید این نکته رو در نظر بگیرین که امکان کلاهبرداری در هر صورت وجود دارد مثلا ایشون می تونن با جعل مدارک پدرتان خودشان را به جای ایشان جا بزنن و ملک رو انتقال بدن اما اگر وکالتنامه مذکور وکالت در انتقال باشه دیگه نیازی به این کار ندارن. البته اگر وکالتنامه صرفا وکالتنامه کاری باشه ایشون نمی توننن برای انتقال ازش استفاده کنن