آیا درخواست اعسار محکوم به را می توان رد کرد ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۹ #55280524

سلام . شخصی محکوم به پرداخت ۶۰ میلیون تومان دیه در درگیری عمد شده است و تقاضای اعسار داده . حال وی دارای ۳ شعیر زمین کشاورزی با سند رسمی به نام خودش است و یک ماشین تاکسی که از آن استفاده شخصی می کند و از مزایای تاکسی ( بنزین و طرح معیشتی و .... ) استفاده می کند ولی خود را راننده تاکسی اعلام کرده و منبع درآمدش تاکسی است . و از مادرش مقادیری زمین با سند رسمی به او میرسد .
آیا درخواست اعسار محکوم به را می توان رد کرد ؟ و آیا شهود یا استشهاد محلی تاثیری در عدم استفاده از تاکسی بعنوان منبع درامد دارد و با شاهد و استشهاد محلی از همجواران زمین های کشاورزی دیگر وی که سند رسمی ندارند موثر است؟؟
وی در یک شرکت خصوصی کار می کند ولی اسمش در لیست کارکنان نیست با شهود می توان آن را اثبات کرد و یا دادگاه باید استعلام بگیرد
آیا قاضی دیه را با این حال قسط بندی می کند اگر قسط بندی بشه پیش قسط رو حدودا چقدر تعیین میکند و قسط ها تا چند سال ادامه دارند؟
جلسات اعسار علنی برگزار می شوند یا نه ؟؟
با تشکر .

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر حال در صورتی که بموجب مستندات و استعلامات اخذ شده صحت اظهارات شما مشخص گردد اعسار رد خواهد شد