شکایت از پدر که فرزند را مورد ضرب و شتم قرار میدهد، چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #55193440

سلام من دختری ۳۲ ساله مجرد و در خانه پدر زندگی می کنم، الان ۱۲ سالی میشه که پدرم منو از دادن خرجی کاملا محروم می کنه، علاوه بر اون بسیار زیاد فحاشی و کتک کاری می کنه، الان که دارم این مطلبو می نویسم پهلوی چپم در اثر لگدی که زده و سمت چپ صورتم در اثر مشتی که زده کبوده، به قدری ازارم میده که دیگه قدرت تحمل اجتماع و شغلمو از دست دادم و توی محیط کارم با همه درگیر شدم، زندگیم داره نابود میشه، این در حالیه که برادرمو که اعتیاد به تریاک داره و زن و بچه ۳ سالشو رها کرده، کاملا مورد حمایت قرار دادن، من نمی دونم با این شرایط روحی خرابم چجوری ازشون جدا بشم، درحالی که به شدت خانوادمو دوست دارم ولی اونا اصلا منو دوست ندارن

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید نسبت به موضوع در دادسرای محل یا کلانتری شکایت مطرح نمایید تا به پزشکی قانونی معرفی و پرونده تان رسیدگی شود