همسرم فقط در منزل حضور فیزیکی دارد و تمکین عام و خاص ندارد چه طور به دادگاه ثابت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۳ #55076409

سلام و خسته نباشید بعد از ارسال اظهار نامه و دادخواست الزام به تمکین ، همسرم به خانه برگشت . ولی فقط حضور دارد ، به حرفم گوش نمیدهد ، پرخاشگری میکند ، بدون اجازه منزل را ترک میکند ، هر روز مزاحم همسایه ها میشود تا استشهادیه جمع کند و همه همسایه ها ناراضی هستند . در کل نافرمانی میکند و تمکین خاص نیز ندارد . رای دادگاه تمکین بنده نیز هنوز صادر نشده . برای اینکه به دادگاه ثابت کنم که ایشان فقط در منزل حضور فیزیکی دارند چه کنم ؟ درود بر شما

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید اقدامات و سومعاشرتهای ایشان را با اظهارات فرزند و یا همسایگان اثبات کنید و جهت اثبات عدم تمکین خاص تقاضای انجام معاینه از طریق پیشکی قانونی را بخواهید و نهایتا پیشنهاد میدم در صورت صلاحدید به مشاور خانواده مراجعه کنید

سلام وقت بخیر
اثبات تمکین خاص به نحوی که اظهار نمایید امکان پذیر نیست مگر اینکه ارجاع به پزشکی قانونی نماید اما در هر صورت اثبات آن سخت است زیرا نمی توان تشخیص داد که چه کسی میل به تمکین ندارد لذا حضور زوجه در منزل مبنی بر تمکین عام است.

با سلام ووقت بخیر
با استشهادیه شهود و گزارش کلانتری میتوانید عدم تمکین عام را پیگیری کنید و عدم تمکین خاص رو از طرق پزشکی قانونی میتوان پیگیری کرد .