مبلغ کارت به کارت بعنوان قرض داده ام چگونه میتوانم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۷۷ #54919

مبلغ 2500/000 ریال را به حساب یک هم دانشگاهی خانوم که میگفت در مسافرت گیر کرده کارت به کارت کردم بعدا که طلب کردم میگه تو با من رابطه میخواستی برقرار کنی و ... میتونم شاکی بشم میترسم آبروریزی بشه ولی آش نخورده و دهن سوخته !لطفا راهنمایی کنین .حالا فهمیدم که مطلقه است و بی آبرو و از هیچ چیز نمیترسد!.به کجا دادگاه یا شورا یا دانشگاه میشه شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای استرداد مبلغ فوق به دادگاه نمیتوانید مراجعه کنید و باید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و دادخواست استرداد وجه به طرفیت ایشان تنظیم کنید.