من میتونم از اون یک نفر و کارمند بانک شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۱۸ #54879800

سلام
من وکالتنامه تام الاختیاری و بلا عزل از وراث پدربزرگم دارم و از حسابش پولاشو برداشت کردم و بین وراث تقسیم کردم حالا یکی از ورثه رفته صورتحساب از بانک گرفته آیا تنها یکی از ورثه بدون حکم قضایی میتونه بره از حساب پرینت بگیره یا باید همه وراث حضور داشته باشن?

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله امکان پذیر است

با ارائه گواهی انحصار وراثت امکان پذیر است.

بادرودوسلام امکان پذیر می باشد.

با ارائه گواهی حصر وراثت این امکان وجود دارد.

با برگه انحصار ورثه امکانش هست.

سلام برای پرینت انحصار وراثت کفایت می کند

با سلام
با گواهی انحصار وراثت میشود پرینت از بانک گرفت و با رجوع هر یک از وراث به بانک اگر گواهی انحصار وراثت داشته باشد امکان پذیر است.