شرایط تعلق ارش البکاره به دختر چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۹۵ #54793

با سلام
برای یک دختر ازاله بکارت اتفاق افتاده . که طی شکایت به دادگاه کیفری این به اثبات رسیده و پسر به 99 ضربه شلاق محکوم شده . حکم نیز از سوی دیوان تایید شده . الان اگه دختر بخواهد ارش البکاره رو دریافت کنه باید چکار کنه ؟ در دادگاه ثابت شده که دختر با وعده ازدواج اغفال شده بوده و بخاطر ازدواج رضایت به ازاله بکارت داده بوده است.
با کمال تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارش البکاره را زمانی میتواند دختر مطالبه کند که یا تجاوز به عنف صورت گرفته باشد و یا با حیله و فریب پسر موجب زوال بکارت ایشان شده باشد. در غیر این صورت اگر با رضایت پسر و دختر بوده باشد نمیتواند ارش البکاره بگیرد. ولی مهرالمثل به ایشان تعلق خواهد گرفت.