آیا اگر مشکل مالیاتی یا حقوقی پیش بیاد من هم مسئولیت دارم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳۴ #54690247

سلام یکسال پیش یکی از دوستانم که درحال راه اندازی دفتر حسابداری بود از من خواست که مشخصات من رو بعنوان مدیرعامل به اداره ثبت بده و خودش هم بعنوان رییس هییت مدیره تا بتونه موسسه حسابداری رو در اداره ثبت، ثبت کنه، پایین برگه های ثبت هم ذکر شده بود که تمامی قرارداد ها با امضای هر دو نفر قانونی هست ولی تو این مدت هر قراردادی مربوط به دفتر بوده من امضا نکردم یعنی اطلاع هم نداشتم

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله مسؤل هستید

با سلام
بله به عنوان مدیر عامل مسئولیت دارید

مسلما مدیرعامل مسئولیت خواهد داشت

سلام بله مسئولیت قانونی مدیران مشمول شما خواهد بود

بله به عنوان مدیر عامل و امضا کننده دارای مسوولیت خواهید بود

با سلام
اگر تخلف یا مشکلی از بابت امضاءها پیش آید ، متوجه شما نخواهد بود. اما بعنوان مدیرعامل در قبال تعهدات شرکت مسئولیت دارید