چگونه از خانواده ام شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۶۵ #54683799

سلام من پسری ۱۶ ساله تو خانواده ای واقعٱ خراب من زمان دو سه سالگیم همیشه در حال فشار بسیار شدید روحی روانی هستم و به شدت شکنجه ام میکنن من اجازه بیرون رفتن حق انتخاب ندارم من الان در این سن مشکل روانی و اعصاب پیدا کردم و قرص های به شدت قوی برای خواباندن و غیره به من میدهند لطفا به من کمک کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بهتر است به یک مشاوره به اتفاق خانواده مراجعه نمایید تا با اورژانس اجتماعی در ارتباط باشید

بااورژانس اجتماعی تماس بگیرید

با سلام
بهتر است با اورژانس اجتماعی مه مختص چنین مواردی تاسیس شده تماس بگیرید و از آنان یاری و راهنمایی بخواهید
شماره تماس ۱۲۳